Pečené nové brambory s rozmarýnem
6. 6. 2007
Jamieho pečené nové brambory s rozmarýnem
(Jamie Oliver: "Šefkuchař bez čepice - Dny plné chutí", str.212, Spektrum Grafik, 2003)
Suroviny pro 4-8 porcí:1 kg nových brambor 1 lžíce olivového oleje jemná mořská sůl čerstvě mletý černý pepř podrcené lístky ze dvou větviček rozmarýnu
Postup přípravy:
Brambory omyjeme a uvaříme v osolené vodě doměkka. Hotové slijeme, omastíme olivovým olejem a promícháme se lžící mořské soli, přidáme čerstvě umletý pepř a pečeme v troubě 25 minut dozlatova. Můžeme je také zabalit do alobalu a stejnou dobu péci na grilu.
(Jamie Oliver: "Šefkuchař bez čepice - Dny plné chutí", str.212, Spektrum Grafik, 2003)
Suroviny pro 4-8 porcí:
Postup přípravy:
Brambory omyjeme a uvaříme v osolené vodě doměkka. Hotové slijeme, omastíme olivovým olejem a promícháme se lžící mořské soli, přidáme čerstvě umletý pepř a pečeme v troubě 25 minut dozlatova. Můžeme je také zabalit do alobalu a stejnou dobu péci na grilu.